Er is geen mooier beroep dan het beroep van filmmaker. Elke dag de weide wereld in mooie shots te maken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Videoproducties.nl beschikt over meerdere filmmakers. Al onze filmmakers hebben de juiste opleiding en veel ervaring en staan direct voor u klaar!

Ontmoet onze filmmaker

Ronald Talma is al jaren een vaste kracht van Videoproducties.nl, deze filmmaker is al meer dan 15 jaar cameraman en heeft veel ervaring opgedaan bij diverse omroepen. Ronald is vooral sterk in het bedenken, filmen en monteren van bedrijfsfilms, instructiefilms en 3D-films.

Opleiding van onze filmmaker

De filmacademie heeft ertoe bijgedragen dat de shots van deze Ronald fantastisch zijn. Zo proberen wij goed met scherpte en diepte te werken. Dit levert vaak spectaculaire beelden op.
Naast de mooie beelden is Ronald ook een kei in de montage. Hij maakt gebruik van het programma Adobe Premiere en edit de films af in After Effects.

Kwaliteiten Filmmaker

Zijn kwaliteiten liggen in het zien van de juiste shots, en het sterk monteren zodat de juiste boodschap goed overkomt. Het gevoel van timing is erg belangrijk bij het filmen. Mede door zijn jarenlange ervaring heeft hij de perfecte timing. Een goede filmmaker denkt ook goed mee met de klant en komt met goede oplossingen.

Wat maken wij zoal?

Ons specialisme ligt bij het maken van bedrijfsfilms, animatiefilms, instructiefilms, evenementenfilms en webvideo’s. Maar voor andere audiovisuele klussen staan wij ook open.

Offerte aanvragen

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte opvragen, of wij komen bij u langs om vrijblijvend te brainstormen over uw eigen bedrijfsfilm.

Wilt u ook scoren met video?

VRAAG EEN OFFERTE AAN of bel vrijblijvend 030 4200444

ONS WERK