Waarom vastleggen?

Steeds vaker krijgen wij het verzoek om een training, workshop of presentatie te filmen. Dit kan een dagevent zijn maar soms ook een hele week. Ten eerste kunnen wij al het beeldmateriaal op een dvd of Blue ray branden zodat u en de aanwezige klanten de presentatie of training nogmaals kunnen terug bekijken daarnaast kunnen wij er een leuke compilatiefilm van maken zodat volgende potentiële klanten kunnen zien wat ze te wachten staat.

Voor wie?

Uiteraard is het voor uzelf heel handig om de beelden terug te bekijken zodat u kunt leren hoe u uw presentatietechnieken kan verbeteren. Daarnaast is het voor de bezoeker erg leuk om terug te zien hoe de dag is verlopen en kan terugbladeren in de documentatie om stof op te rakelen. Maar ook voor potentiële klanten is een video over uw workshop, training of presentatie erg zinvol. U kan daarmee de klant overhalen om de volgende keer de presentatie bij te wonen!

Werk met een dasspeldmicrofoon

Wij filmen altijd Full HD en nemen het geluid altijd op met een dasspeldmicrofoon. Zo komt het geluid het beste bij ons binnen. Een veel voorkomende fout is dat cameramensen gebruik maken van de cameramicrofoon. Dit levert zeer slecht geluid op en komt uw productie niet ten goede.
Kies dus altijd voor kwaliteit.

Waar kunt u de film tonen?

Uw eigen compilatiefilm of teaser kunt u op uw eigen website plaatsen en/of op youtube. Daarnaast is het leuk om de film van de training te mailen of te sturen via usb naar de klant die uw workshop heeft bezocht. Dit zal de klant zeer waarderen, iedereen vindt het leuk om zichzelf terug te zien in een film.

Zelf een film laten maken van een training, workshop of presentatie?

Graag zetten wij onze expertise in om ook voor u een prachtige film te maken van uw training, workshop of presentatie. Met onze ruime ervaring bent u zeker van een 100 % vlekkeloze productie.
Neem nu contact met ons op!

Wilt u ook scoren met video?

VRAAG EEN OFFERTE AAN of bel vrijblijvend 030 4200444

ONS WERK