Leuk dat je via FD.nl of BNR.nl bij ons bent gekomen. Je bent vast benieuwd hoe wij animatiefilms maken en of dat ook geschikt is voor jouw organisatie.

Waarom kiezen voor een animatiefilm?

Animatiefilms worden vaak ingezet om complexe boodschappen heel simpel uit te leggen. In ongeveer 60 à 90 seconden kunnen wij jouw complexe vertalen naar een simpele uitleganimatie.

Hoe werken wij?

Wij beginnen altijd met een brainstormsessie. De animator en tekstschrijver komen langs om vrijblijvend te brainstormen. Vervolgens maken wij in de offertefase al een script en een stijlvoorbeeld. Na goedkeuring van de offerte maken wij samen met jou het script definitief, wij schrijven de voice-over tekst en maken een storyboard. Wanneer deze fases zijn goedgekeurd beginnen wij met animeren. Ondertussen sturen wij enkele goede voice-over opties door waaruit je kan kiezen.

Als de film klaar is, kun je feedback geven op de film. De feedback gaan wij verwerken en daarna leveren we de animatiefilm op. Het gehele proces zal ongeveer 3 à 4 weken in beslag nemen.

Kies nu voor een animatiefilm!

Omdat je via FD.nl of BNR.nl bij ons bent gekomen, krijg je van ons 10 % korting op het gehele bedrag. Al onze animatiefilms zijn maatwerkproducten. Na het vrijblijvende gesprek krijg je gratis een script, een stijlvoorbeeld en uiteraard de offerte.

Ons team staat te popelen om aan de slag te gaan voor jouw organisatie!

Wilt u ook scoren met video?

VRAAG EEN OFFERTE AAN of bel vrijblijvend 030 4200444

ONS WERK