Uw evenement of congres op film

Uw bedrijf organiseert binnenkort een evenement. Deze onvergetelijke dag wilt u graag laten vastleggen op film. Uw eigen evenementenfilm kunt u doorsturen naar de bezoekers die uw event hebben bezocht maar ook naar de mensen die niet aanwezig konden zijn.
Wij hebben ruime ervaring met het vastleggen van evenementen op film.
 

Hoe ziet uw event video eruit?

Wij kunnen met 1 of met 2 cameramannen langskomen en uw event in detail vastleggen. Van alle beelden maken wij een mooie compilatievideo. De hoogtepunten van uw event komen terug in de evenementenfilm. De duur van een eventvideo bedraagt ongeveer 3 a 4 minuten. Uiteraard kan dit langer of korter, hangt helemaal af van uw wensen.
 

Werkwijze

Wij beginnen altijd met een intakegesprek waarin duidelijk wordt wat uw wensen zijn voor de evenementenfilm. Vervolgens komen wij met een offerte waarin staat beschreven wat wij voor u kunnen betekenen. De filmdag kan gepland worden, wij zorgen er altijd voor dat we ruim op tijd aanwezig zijn zodat we niks missen. De cameraman legt uw event vast en monteert de gehele film. Uiteraard heeft u voldoende ruimte om feedback te geven op de film. De feedback gaan wij verwerken de sturen wij de evenementenfilm op. 


Mogelijkheden evenementenfilm

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw evenement vast te leggen.
Zo kunnen wij filmen en later een compilatiefilm maken of wij filmen en zenden de beelden rechtstreeks naar uw website zodat andere mensen thuis ook uw event kunnen volgen.


Ook een evenementenfilm voor uw bedrijf?

De verschillende mogelijkheden om uw evenement of congres te filmen bespreken wij graag met u. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.
 

Wilt u ook de ultieme Evenementenfilm voor uw bedrijf?