Alles over de ultieme Animatiefilm

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een animatiefilm kan maken? Een bedrijf dat complexe situaties gemakkelijk kan uitleggen aan de hand van een animatiefilm? Dan zijn wij u graag van dienst!

Toepassingen van een Animatiefilm

Een animatiefilm kan ingezet worden voor de volgende toepassingen:

- Het uitleggen van een product of dienst
- Een complexe boodschap simpel uitleggen
- Een beleidsplan of jaarverslag publiceren in de vorm van een animatiefilm.

Vele stijlen zijn mogelijk

Met onze ruime ervaring hebben wij vele animatiestijlen ontwikkeld. Elke animatiefilm is een maatwerk product, zo stemmen wij goed met de klant af welke stijl gewenst is.

Stappenplan Animatiefilm

We starten met een intake gesprek waarbij de doelen en doelstellingen van de animatiefilm worden besproken. Videoproducties.nl maakt vervolgens het script en het storyboard en schrijft de teksten voor de voice over. Bij goedkeuring van het storyboard en het script beginnen wij met animeren. Tussentijds presenteren wij een eerste versie, zo kunt u kijken of alles naar wens is en kunnen wij eventuele feedback op de animatiefilm direct verwerken. Vervolgens leveren wij de gehele animatie film op en kunt u nog eenmaal feedback geven.
De film kunnen wij nu opleveren in diverse formaten geschikt voor diverse media.

Nu een animatiefilm laten maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak waarin wij graag meedenken en laten zien wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Wilt u ook de ultieme Animatiefilm voor uw bedrijf?