Bij Videoproducties.nl kunt u een animatiefilm laten maken. In 60 a 90 seconden kunnen wij een strakke animatiefilm voor u maken waarin de boodschap helder naar voren komt. Een animatiefilm is de manier om een complexe boodschap helder over te brengen.

Kort en krachtig

De animatiefilm moet niet te lang duren anders verlies je de aandacht van de kijker. 60 a 90 seconden is de perfecte lengte voor een animatiefilm. Een combinatie van beeld, geluid en tekst maken het mogelijk om in een korte tijdsduur de juiste informatie te verschaffen.

Specialist in het maken van animatiefilms

Videoproducties.nl is de specialist voor het maken van animatiefilms. Samen met de klant komen wij altijd tot het gewenste resultaat. Naast onze animators hebben wij communicatiespecialisten die graag meedenken met u om zo de boodschap helder te formuleren. Bij het maken van een animatiefilm houden wij altijd rekening met de huisstijl van de klant. Wij werken met een stappenplan waarbij u als klant constant op de hoogte wordt gehouden van de laatste stappen. Graag ontzorgen wij u volledig, wij schrijven de tekst voor de animatiefilm, bedenken de verhaallijn, maken het storyboard en creëren de film.

Onze werkwijze

Om een animatiefilm te maken werken wij met een stappenplan.
Eerst hebben wij het intakegesprek waarin duidelijk wordt wat uw doelstellingen zijn, wat wilt u met de animatiefilm bereiken? Waar wordt de film getoond? Vervolgens komen wij met een uitgebreide offerte waarin we vertellen wat we voor u kunnen betekenen. Bij goedkeuring van de offerte maken wij een storyboard, in het storyboard vertellen wij de verhaallijn van de animatiefilm. Tevens presenteren wij een aantal animatiestijlen waar u uit kan kiezen. De tekst voor de voice over nemen wij ook graag voor onze rekening. Bij goedkeuring van de tekst, storyboard en animatiestijl gaan wij beginnen met animeren. Mede door de goede voorbereiding kunnen wij de hele animatiefilm editen. De film presenteren wij aan u, wellicht heeft u nog feedback punten, die verwerken wij en de film wordt opgeleverd in meerdere formaten.

Verschillende animatiestijlen

Een animatiefilm is heel persoonlijk. Iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeuren, dit geldt ook voor verschillende animatiestijlen. Met onze ruime ervaring met het maken van animatiefilms kunnen wij u diverse stijlen presenteren. Bekijkt u hieronder een paar stijlen.

Ook een animatiefilm laten maken?

Graag zijn wij u van dienst bij het maken van een animatiefilm. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u ook scoren met video?

VRAAG EEN OFFERTE AAN of bel vrijblijvend 030 4200444

ONS WERK